Wie ben ik

Mijn naam is Sylvie van Straten. Ik ben getrouwd met Geertjan en wij hebben samen twee dochters van 17 en 15 jaar.

Mijn hele leven vind ik het geweldig om met andere mensen te werken en bezig te zijn.

Tijdens mijn opleidingen HBO Pedagogiek, post-HBO Gezinsbegeleiding en gezinsgerichtwerken en post-HBO Intensieve ambulante gezinsbegeleiding, heb ik gemerkt dat ik een passie heb voor het begeleiden van mensen en hun gezinnen.

Door met het hele gezin aan het werk te gaan in plaats van met de individuën, heb ik gemerkt dat er zeer positieve resultaten geboekt worden. De gezinnen kunnen na mijn begeleiding zelf het bereikte in stand houden en hoeven niet elke keer op mijn interventie te wachten.

Wil jij weten wat ik voor jouw gezin kan doen? Waarmee ik je kan helpen om uit de negatieve spiraal te komen en te blijven?